Pariuri Sportive – Bielefeld vs PSV – 12.07.2013

Bilet realizat de bonus in 12 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bielefeld vs PSVPSV Eindhoven va disputa vineri, 12 iulie 2013 cel de-al doilea amical din aceasta vara, in fata nemtilor de liga a treia de la Bielefeld. Cota pentru un eventual succes al olandezilor este cu adevarat una tentanta, si anume 1.57 in oferta agentiei bet365.

Nemtii au disputat pana acum 3 partide de pregatire in aceasta vara, bilantul fiind unul foarte bun, fara infrangere. Mai precis, Bielefeld a remizat, scor 2-2 cu mult mai cunoscuta Austria Viena, urmand ca apoi sa se impuna in fata lui AC Wolfsberger, scor 2-1, si in fata lui Wiedenbruck, scor 3-1.
Ofensiva ramane un punct forte al echipei din Germania, insa problemele in aparare continua sa apara, tinand cont ca a incasat 4 goluri in 3 meciuri cu formatii modeste.

PSV pe de alta parte se prezinta la acest meci din postura vice-campioanei Olandei. Aceasta a disputat pana acum in perioada de pregatire un singur meci, cel castigat cu 3-0 in urma cu 3 zile contra rivalei locale, FC Eindhoven, echipa care a terminat pe ultimul loc in liga secunda olandeza.
Va reamintim faptul ca PSV dispune de o forta ofensiva iesita din comun, marcand nu mai putin de 103 de goluri in cele 34 de etape ale campionatului trecut.

PSV si Bielefeld au mai disputat un meci amical in urma cu 4 ani, castigat cu greu atunci de olandezi la limita, scor 1-0.

Pronostic pariuri sportive: Victorie PSV @ 1.57
E limpede faptul ca PSV este mare favorita in acest joc, si doar o surpriza ar putea face ca nemtii sa scoata un rezultat bun. Diferenta de valoare dintre cele doua tabere este evidenta, plus ca PSV dispune de un atac letal, mai ales in fata unei aparari fragile precum cea a lui Bielefeld.