Pariuri Sportive – Shelbourne vs Cork City – 12.07.2013

Bilet realizat de bonus in 12 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Shelbourne vs Cork CityTot vineri, incepand cu ora 22:00, va avea loc partida dintre Shelbourne, lanterna rosie a clasamentului din Irlanda, si Cork City, formatie care nu a iesit in evidenta cu ceva anume. La majoritatea agentiilor de pariuri Cork are prima sansa in a obtine cele 3 puncte puse la bataie.

Shelbourne a fost si este de departe cea mai slaba formatie din Irlanda Premier League in acest sezon. Cifrele gazdelor spun totul. Dupa 19 etape scurse, Shelbourne a inregistrat 2 victorii, 4 remize si 13 infrangeri, iar golaverage-ul este unul dezastruos, de 9-29.
Intr-un clasament al meciurilor jucate acasa, Shelbourne este de asemenea ultima clasata, cu doar 4 puncte adunate din 27 posibile.

Cork City in schimb se prezinta la acest joc dupa victoria obtina etapa trecuta acasa cu mult mai bine cotata, Sligo, scor 3-1. Oaspetii acestui joc ocupa un linistitor loc 7 in momentul de fata, cu 23 de puncte, insa cu un golaverage negativ de 20-27.
In ceea ce priveste jocul din deplasare, Cork City s-a intors cu 10 puncte castigate in urma a noua deplasari, avand o medie de mai putin de 1 gol marcat pe meci.

Cele doua tabere s-au intalnti de 4 ori din 2012 pana in prezent. Fiecare s-a impus in cate un meci, iar alte doua s-au terminat la egalitate.

Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza – NU @ 1.83
Tinand cont ca se intalnesc doua formatii cu probleme serioase in ofensiva, am decis sa mergem pe faptul ca nu vor marca amandoua in acest meci. Cork are 7 goluri inscrise in 9 deplasari, in timp ce Shelbourne are doar 9 goluri marcate in tot campionatul.