Pariuri Sportive – Shamrock vs Derry City – 12.07.2013

Bilet realizat de bonus in 12 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Shamrock vs Derry CityZiua de vineri, 12 Iulie 2013, va oferi unul dintre cele mai asteptate partide ale etapei cu numarul 20 din Irlanda Premier League, si anume derby-ul dintre Shamrock si Derry City, doua dintre cele mai in forma echipa la ora actuala in prima liga de fotbal irlandeza.

Shamrock are 4 victorii si 1 egal in precedentele 5 etape, urcand astfel pana pe pozitia a 5-a in clasament, cu 31 de puncte si un golaverage de 24-10. De altfel Shamrock are cea mai solida aparare din campionat, alaturi de cea a liderului St. Patricks.
Pe teren propriu Shamrock este o forta, fiind singura echipa din campionat neinvinsa acasa. Bilantul este de 5 victorii, 4 remize si un golaverage impresionant de 17-4.

De cealalta parte, Derry City se prezinta la acest meci dupa o infrangere suferita etapa trecuta, infrangere ce a pus capat unei serii foarte bune de meciuri. De altfel Derry a urcat in ultimele saptamani pe pozitia secunda in clasament, cu 39 de puncte si la doar 3 puncte in spatele liderului St. Patricks.
Cand vine vorba de deplasari, Derry este a doua in Irlanda, izbutind sa isi treaca in cont pana acum 22 de puncte din 27 posibile.

Derry City a castigat precedentele doua intalniri directe cu Shamrock, una acasa, una in deplasare, cu 2-1, respectiv 1-3.

Pronostic pariuri sportive: Sub 1.5 goluri la pauza @ 1.36
Am ales sa nu riscam prea mult pe acest meci, fiind unul in care putem asista la orice rezultat. Totusi apararea lui Shamrock, cea mai buna din campionat, ne face sa mergem pe pronosticul cum ca se vor marca mai putin de doua goluri in prima parte a jocului.