Pariuri Sportive Braunschweig – West Ham – 27.07.2013

Bilet realizat de bonus in 26 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Braunschweig - West HamUn amical foarte interesant si echilibrat se anunta intre Braunschweig, o formatie nou-promovata in Bundesliga, si West Ham United, echipa de mijlocul clasamentului in Anglia Premier League. Fluierul de start va avea loc sambata dupa amiaza de la ora 16:30.

Braunschweig vine la acest meci dupa o vara foarte activa cand vorbim strict de meciurile amicale. Nemtii au disputat cinci partide de pregatire, inregistrand doua victorii, doua remize si o singura infrangere. Cel mai rezultat notabil este cu siguranta victoria cu 1-2 pe terenul lui Wolfsburg, insa si remiza fara gol de pe terenul lui Hamburg trebuie luata in seama.

De cealalta parte a baricadei, englezii au fost cel putin la fel de activi cand vorbim despre meciurile amicale din aceasta vara, disputand sase partide. Bilantul este insa unul mult mai bun, cu cinci succese si o singura infrangere trecuta in cont. Totusi si adversarii au fost net inferiori, exceptie facand meciul cu Mainz (pierdut cu 1-4) si cel cu Hamburg (castigat cu 3-1). Ramane de vazut daca experienta si diferenta de valoare isi va spune cuvantul la acest joc in favoarea ciocanarilor.

Pronostic pariuri sportive: West Ham (Draw no bet)
Braunschweig este o formatie echilibrata si periculoasa, insa ne asteptam ca West Ham sa isi confirme superioritatea in acest meci, plus ca echipa din Londra s-a intarit in aceasta vara. In caz de egalitate miza va fi returnata.