Pariuri Sportive Valerenga vs Barcelona – 27.07.2013

Bilet realizat de bonus in 26 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Valerenga vs BarcelonaValerenga si Barcelona vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 20:00 intr-un meci amical inaintea caruia norvegienii sunt vazuti cu sanse minime, desi din lotul catalanilor lipsesc in continuare jucatori importanti. Cota pentru succesul Barcelonei se invarte in jur de 1.20 in marea majoritate a cazurilor.

Valerenga se prezinta la aceasta partida cu avantajul meciurilor in picioare, disputand ultima partida de campionat chiar in urma cu mai putin de doua saptamani. Plus de asta gazdele se afla intr-o forma buna, izbutind sa isi treaca in cont trei victorii si doua rezultate de egalitate in precedentele cinci jocuri in toate competitiile, marcand in medie peste 2 goluri pe meci.

Barcelona in schimb a disputat o singura partida amicala in aceasta vara, cea din urma cu trei zile contra cosmarului din sezonul trecut, Bayern Munchen. Catalanii au fost invinsi si acum de bavarezi, scor 0-2. Catalanii isi anunta serios candidatura la castigarea Uefa Champions League in acest sezon, mai ales dupa ce s-au intarit considerabil, in special prin venirea starului brazilian, Neymar.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final
Desi Barcelona nu va avea la dispozitie anumiti jucatori de baza, ne asteptam ca echipa catalana sa isi confirme superioritatea in acest meci si sa treaca fara emotii de o echipa care in mod normal nu poate emite pretentii prea mari intr-un astfel de joc.