Pariuri Sportive Bray vs Shamrock – 05.07.2013

Bilet realizat de bonus in 4 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bray vs ShamrockShamrock, cea mai in forma echipa din Irlanda alaturi de Derry City, se va deplasa pe terenul lui Bray in cadrul etapei cu numarul 19 din Irlanda Premier League. Agentiile de pariuri online ii dau pe oaspeti drept mari favoriti, insa nici Bray nu a aratat foarte rau in ultima perioada.

Bray vine dupa 5 etape de campionat in care a inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri, parasind ultima pozitie a clasamentului in urma acestor rezultate. Totusi echipa gazda are un golaverage de 22-40, fiind astfel cea mai slaba echipa din punct de vedere defensiv in Irlanda, cu o medie de peste 2 goluri incasate pe meci.
Cu 17 puncte adunate pana acum in 18 etape, Bray este o echipa slaba si pe teren propriu, unde a reusit sa castige de 3 ori si sa piarda restul de 6 partide disputate.

Pe de alta parte, Shamrock, dupa cum am spus, traverseaza o perioada excelenta, avand 13 puncte din 15 posibile, castigate in precedentele 5 runde. Oaspetii au urcat astfel pana pe pozitia a 5-a in clasament, cu 30 de puncte si un golaverage de 24-10, laudandu-se cu cea mai solida aparare, alaturi de cea a liderului St. Patricks si a lui Sligo.
Cand vine vorba de deplasari, Shamrock a inregistrat doar 2 victorii, 5 egaluri si 2 infrangeri pana acum in campionat.

Meciul tur a fost castigat de Shamrock de o maniera clara pe teren propriu, scor 7-0, iar Bray nu s-a mai impus in fata adversarilor de vineri de 7 partide.

Pronostic pariuri sportive: Shamrock -1.0 Handicap Asiatic @ 1.77
Shamrock s-a impus fara nici un fel de problema in ultimul meci contra lui Bray, in urma cu aproape 3 luni, scor 7-0, iar la o victorie clara a oaspetilor ne asteptam si in acest meci, mai ales ca putem spune ca sunt superiori din toate punctele de vedere.