Pariuri Sportive Winterthur vs Freiburg – 05.07.2013

Bilet realizat de bonus in 4 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Winterthur vs FreiburgVineri seara de la ora 20:00, revelatia sezonului trecut din Bundesliga, Freiburg, va disputa un meci amical contra elvetienilor de la Winterthur, echipa ce evolueaza in liga secunda. Cum era si normal, Freiburg are prima sansa in acest duel cand ne referim strict la cotele oferite de agentii.

Winterthur a disputat un singur amical in aceasta perioada de pregatire, pierdut in fata lui Luzern la capatul unui spectaculos 3-2 cu rasturnari de situatie. Elvetienii au incheiat oarecum bine sezonult trecut, cu 2 victorii, 1 egal si 1 singura infrangere in ultimele 4 etape, ofensiva fiind principalul atu al acestora, tinand cont ca au marcat in medie 2 goluri pe meci, insa au avut probleme serioase in aparare.

De cealalta parte a baricadei, Freiburg a impresionat pe toata lumea prin evolutiile din Bundesliga, in special cele din primele 20-25 de etape. Nemtii au bifat de asemenea un singur amical in aceasta vara, castigat cu 0-2 in fata unei alte echipe din Germania, Zweibrucken.
Trebuie reamintit faptul ca Freiburg a terminat a 5-a in Bundesliga, luptandu-se pentru un loc de Uefa Champions League pana aproape de ultimele 2-3 etape ale campionatului.

Cele doua formatii s-au mai duelat intr-un meci de pregatire ce a avut loc in Ianuarie 2013, castigat atunci de nemti cu scorul de 2-1.

Pronostic pariuri sportive: Freiburg pauza / Freiburg final
In mod normal Freiburg ar trebui sa isi confirme superioritatea de pe hartie si pe tabela de marcaj, iar noi ne asteptam sa o faca inca dinainte de pauza, ca si in precedentul amical. Elvetienii au mari probleme in aparare, iar acest lucru ar putea sa ii coste in fata organizarii nemtesti.