Pariuri Sportive Brazilia vs Uruguay – 26.06.2013

Bilet realizat de bonus in 26 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Brazilia vs UruguaiBrazilia si Uruguay vor fi puse fata in fata in prima semifinala de la Cupa Confederatiilor, turneu gazdui chiar de brazilieni. Acestia din urma pornesc ca mari favoriti in fata rivalilor sud-americani, iar spre exemplu in oferta celor de la bet365.com, cota pentru victoria Braziliei este de 1.36 la ora actuala.

Selectionata gazda a avut un parcurs impecabil pana acum in cele 3 partide din faza grupelor, castigandu-le pe toate de o maniera clara, de fiecare data la minim 2 goluri diferenta. Mai exact pe Japonia a invins-o cu 3-0, pe Mexic cu 2-0, iar pe Italia cu 4-2.
Este de asteptat si ca in meciul de diseara sa vedem un spectacol pe cinste, cel putin din partea lui Neymar si a colegilor sai, asa cum de altfel acestia ne-au obisnuit in ultimele luni cand practic Brazilia marcheaza goluri pe banda.

Pe de alta parte, Uruguay nu se lasa mai prejos, desi a avut ceva emotii in a obtine calificarea in semifinalele competitiei. Suarez si colegii sai au inceput turneul cu o infrangere in fata Spaniei, scor 1-2, insa au urmat doua victorii, 2-1 in fata Nigeriei si 8-0 contra amatorilor din Tahiti.
Astfel uruguayenii sunt in carti in atingerea obiectivului, desi va fi extrem de greu sa puna mana pe trofeu, asa cum au declarat jucatorii inainte de startul Cupei Condeferatiilor.

Brazilia si Uruguay s-au duelat ultima data in anul 2009, atunci cand gazda Cupei Mondiale de anul viitor s-a impus cu scorul de 0-4 chiar in Uruguay.

Pronostic pariuri sportive: Brazilia -1.0 Handicap Asiatic @ 1.55
Avand in vedere ca Brazilia evolueaza in fata propriilor suporteri in aceasta competitie, dar si faptul ca are un lot mai valoros si mai echilibrat, ne asteptam la o victorie din partea acestora, desi nu va fi usor in fata celor din Uruguay, selectionata ce se lauda cu jucatori ca Suarez, Cavani sau Forlan.