Pariuri Sportive S. Moscova – D. Kiev – 27.06.2013

Bilet realizat de bonus in 26 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Spartak Moscova – Dinamo KievZiua de joi este din nou una plina de amicale interesante, iar primul de pe lista noastra pe care vi-l prezentam se va da intre Spartak Moscova si Dinamo Kiev, doua formatii puternice din Rusia, respective Ucraina. Mai mult ca sigur vom vedea un meci echilibrat in care se poate intampla practic orice.

Moscovitii au dezavantajul faptului ca nu au disputat nici un meci, fie el si amical, in ultima luna de zile. Mai precis Spartak Moscova a bifat ultima partida in luna Mai, atunci cand s-a impus acasa in fata celor de la Alania cu scorul de 2-0.
Rusii au terminat pe 4 in campionatul intern, iar in ultimele 5 partide din Rusia Premier League si-au trecut in cont 3 victorii, 1 egal si 1 infrangere.

In schimb, Dinamo Kiev nu a avut un sezon tocmai reusit in Ucraina, terminand campionatul pe pozitia a 3-a, asigurandu-si totusi prezenta in Europa League. Ucrainienii au marcat de 8 ori in ultimele 5 partide disputate, luandu-le aici in calcul si pe ultimele 3 din campionat, ceea ce inseamna o medie de 1.6, destul de modest pentru o formatie cu pretentiile lui Dinamo Kiev.
Trebuie insa precizat ca formatia din Ucraina este neinvinsa dupa 2 amicale jucate saptamana trecuta, insa nici unul in fata unui adversar de talia lui Spartak Moscova.

Rusii de la Spartak au mai bifat un amical contra lui Dinamo Kiev anul trecut, atunci cand au pierdut pe propriul teren cu scorul de 0-2.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic
Avand in vedere ca cele doua tabere obisnuiesc sa inscrie minim 1-2 goluri meci de meci, ne asteptam sa vedem acest lucru si in meciul de joi, mai ales ca partida este un de pregatire in care cu siguranta va exista acea relaxare specifica acestor partide. In caz ca se inscriu fix 2 goluri, miza va fi returnata.