Pariuri Sportive Burghausen vs CFR Cluj – 24.06.2013

Bilet realizat de bonus in 24 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Burghausen vs CFR ClujCFR Cluj e mare favorita in meciul de maine, 24 iunie 2013, ora 18:30, atunci cand ardelenii ii vor avea ca adversari pe nemtii de la Burghausen, echipa din liga a 3-a de fotbal germana. La pariuri ardelenii au in momentul de fata o cota ce variaza in jur de 1.50 pentru un eventual succes.

Burghausen nu este un adversar de temut pentru campioana Romaniei de anul trecut. Nemtii au terminat pe locul 8 in liga a 3-a din Germania, departe de locurile ce promovau. Ultimul meci disputat de nemti a avut loc in urma cu mai bine de o luna, mai precis pe 18 mai in ultima partida de campionat, victorie cu 1-0 acasa in fata lui Bielefeld, echipa care de altfel a promovat in Bundesliga 2 de pe locul secund.

CFR Cluj de partea cealalta vine dupa un sezon ratat din mai toate punctele de vedere, dupa ce a facut un campionat dezastuos si dupa ce a pierdut si Cupa Romaniei. Clujenii se lauda insa cu cele 10 puncte stranse in grupele Uefa Champions League in toamna.
Clujenii sunt asteptati sa faca un meci bun, mai ales ca in Liga 1 au fost printre cei mai buni atunci cand nu evoluau pe propriul teren, asa cum se intampla si acum.

Intre cele doua formatii nu a mai avut pana acum loc nici o partida, fie ea oficiala, fie de pregatire.

Pronostic pariuri sportive: Victorie CFR Cluj @ 1.50
CFR Cluj este cu mult peste Burghausen la toate capitolele, chiar daca a avut un sezon ratat.Totusi ne asteptam sa vedem o victorie din partea ardelenilor contra unei formatii de mijlocul clasamentul in liga a 3-a germana.