Pariuri Sportive U20 Turcia – Columbia – 25.06.2013

Bilet realizat de bonus in 24 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Turcia – ColumbiaGrupa C de la Campionatul Mondial sub 20 de ani va fi din nou in centrul atentiei, marti seara incepand cu ora 21:00 odata cu partida dintre Turcia U20 si Columbia U20, ocupantele primelor 2 pozitii dupa prima etapa a fazei grupelor. La pariuri se anunta un meci extrem de echilibrat, fiind greu de spus care formatie porneste cu prima sansa.

Turcia U20 s-a impus in prima partida din grupele acestui turneu final cu scorul de 3-0 in fata selectionatei sub 20 de ani a celor din El Salvador, urcand astfel in varful Grupei C. Turcii au disputat 2 partide in luna iunie la grupa de Under 20, cea cu El Salvador, si cea contra Paraguay-ului, pierduta cu scorul de 0-1.
Turcii e descurca bine in ultimele luni, iar in ultimele 5 partide doar o singura data s-a intamplat sa nu marcheze.

De cealalta parte a baricadei, Columbia U20 a reusit doar o remiza in prima partida din grupele Campionatului Mondial U20, scor 1-1 in fata celor din Australia. Astfel in luna Iunie columbienii au ajuns la 5 partide jucate, dintre care au castigat doar 2, au remizat alte 2 si au pierdut una singura.
In aceste ultimel 5 jocuri, sud-americanii au marcat de 7 ori si au primit 4 goluri.

Intre cele doua formatii este prima intalnire din istorie la grupa de Under 20, si se anunta un meci pe viata si pe moarte care poate decide multe in Grupa C.

Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.60
Chiar daca in ultima perioada cele doua selectionate nu au oferit meciuri cu foarte multe goluri, ne asteptam la un meci deschis si frumos, tinand cont ca ambele obisnuiesc sa marcheze meci de meci aproape. Turcia a facut-o in 6 din ultimele 7 partide, in timp ce Columbia a facut-o in 7 din ultimele 8.