Pariuri Sportive – Cannes vs St. Etienne – 04.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Cannes vs St. Etienne (04.01.2014) – ora 15:15
Cannes si St. Etienne vor fi puse fata in fata sambata dupa amiaza de la ora 15:15 in cadrul unui meci din Cupa Frantei, meci care se anunta foarte dezechilibrat, cel putin daca ne raportam la diferenta foarte mare de valoare dintre cele doua tabere.
In 1999 s-au duelat ultima data cele doua tabere, atunci cand St Etienne s-a impus cu 6-1 intr-un meci din Ligue 2.
CannesSt. Etienne
Cannes evolueaza in Divizia 4 – Grupa C, iar in mod normal nu poate emite pretentii prea mari de la un astfel de meci, fiind outsider clar la toate agentiile. Gazdele au trecut insa in runda precedenta de o formatie mult mai bine cotata, scor 2-1 tot pe propriul teren in fata lui Troyes, formatie care a evoluat sezonul trecut in Ligue 1.St. Etienne pe de alta parte nu are cel mai bun sezon din ultimii ani, insa spera sa prinda un loc de cupa europeana, iar cupa ramane un obiectiv. Oaspetii au incheiat anul 2013 cu bine, castigand acasa in Ligue 1 contra revelatiei Nantes, scor 2-0, o victorie foarte importanta care ii mentine in lupta stransa pentru un loc de Europa League.
Pariuri Cannes vs St. Etienne
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.80

  • St. Etienne nu poate avea probleme in mod normal contra unei echipe din ligile inferioare ale Frantei, iar noi ne asteptam sa vedem o victorie fara emotii a oaspetilor, cu preluarea conducerii inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!