Pronostic – Gillingham vs Wolves – 03 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 3 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Gillingham – Wolves
gillinghamZiua de vineri nu ne propune un pachet tocmai interesant de partide contand pentru ligile puternice ale Europei, fapt pentru care ne vom “deplasa” in liga a treia engleza, acolo unde Gillingham si Worlverhampton Wanderers dau piept intr-un meci cu implicatii la promovarea in Championship.

Daca echipa gazda nu poate spera decat la incheierea actualei editii de campionat pe un loc cat mai caldut, eventual undeva pe la mijlocul clasamentului, Wolves isi doreste din tot sufletul sa se reintoarca in English Premier League, un prim pas in acest sens fiind insasi promovarea din League One.

La ora actuala, Wolves se afla pe unul din locurile care asigura calificarea directa in liga a doua din Anglia, cu mentiunea ca are un meci mai mult disputat in fata principalei sale urmaritoare, Leyton Orient.
Pe locul 1 se afla Brentford, cu acelasi numar de meciuri disputate, insa la trei lungimi distanta de fosta componenta a Premier League. In meciul tur, Wolves nu a stat prea mult la discutii cu echipa aflata pe locul 17 in League One, dispunand de Gillingham cu un 4-0 cat se poate de clar.

Tinand con de forma sportiva precara in care se afla Wolves in momentul de fata, e de la sine inteles ca oaspetii de vineri seara s-ar multumi, de ce nu, si cu o victorie scurta, aducatoare de trei puncte si nimic mai mult. Spectacolul poate fi lasat deoparte, asadar, in conditiile in care Wolves nu a putut aduna nici macar jumatate din totalul punctelor puse la bataie in ultimele cinci runde (6 din 15 posibile).
Cu toate acestea insa, alaturi de Leyton Orient si Preston, Wolves este echipa cu cele mai putine infrangeri inregistrate in actuala editie de campionat, trei la numar.

Surprinzator, cotele pe victoria lui Wolves au scazut dramatic, de la 2.10 la 1.75, deznodamant pentru care vom opta si noi la casa de pariuri online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO