Pronostic – Olympiakos vs Fenerbahce – 03 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 3 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Olympiakos – Fenerbahce
olympiakosOdata cu trecerea in faza a doua a Euroligii, sita a cernut, si nu oricum, ci bine, aducandu-ne in fata, consideram noi, cele mai puternice echipe de baschet ale Europei la ora actuala.

Printre ele se situeaza si formatia greaca Olympiakos Pireu, nimeni alta decat campioana en-titre a acestei intreceri, care da piept, vineri seara, cu turcii de la Fenerbahce Ulker, de asemenea o pretendenta la cununa de lauri din acest sezon.

Olympiakos si Fenerbahce au fost incluse in Grupa E a Top 16, de acolo facand parte si Efes, Barcelona, Unicaja, Laboral, Armani sau Panathinaikos. Dupa cum bine se poate observa, crema cremelor, in conditiile in care baschetul cel mai bun din Europa se joaca in Spania, Rusia, Grecia si alte cateva tari in care acest sport a devenit usor-usor “religie”.

In prima faza a Euroligii, alaturi de Real Madrid, Olympiakos a reusit o performanta, aceea de a castiga toate cele 10 dispute, mergand astfel in Top 16 cu maximum de puncte. Principala urmaritoare, Galatasaray, a adunat un pic mai mult de jumatate din numarul mentionat anterior (sase victorii).

Echipa probabila a lui Olympiakos: Spanoulis, Mantzaris, Petway, Lojeski, Dunston.
Statistic vorbind, cel mai important marcator al gazdelor ramane Spanoulis, dar nu sunt de neglijat nici Dunston, Lojeski, Perperoglou sau Printezis. Olympiakos are o medie putin peste 81 de puncte inscrise per meci, cu un procent excelent in ceea ce priveste aruncarile de 2 puncte (57%).

De partea cealalta, echipa antrenata de Obradovic vine la Pireu cu gandul de a porni cu dreptul campania de primavara, daca o putem numi asa. Bogdanovic ramane cel mai periculos om al turcilor, iar echipa probabila poate arata in felul urmator: Onan, McCalebb, Preldzic, Kleiza, Vidmar.

La o prima vedere, Fener este mai degraba o echipa formata din baschetbalisti experimentati, la care se adauga si cateva tinere talente ce pot straluci pe viitor.
In opinia caselor de pariuri, Olympiakos este usor favorita, si gratie statutului de fosta castigatoare, cat mai ales de echipa gazda. Unibet ne propune o cota de 1.90 in dreptul pronosticului over 153.5!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO