Pronostic – Boston vs New Orleans – 03 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 3 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Boston – New Orleans
bostonSezonul regulat din NBA continua si vineri noapte cu un meci interesant intre Boston Celtics si New Orleans Pelicans. Doua echipe relativ apropiate ca valoare, cu un mic plus de partea lui Celtics, care se zbate in anonimat in acest an, avand nevoie de ceva sansa pentru a prinde un loc in playoff. Boston continua sa joace fara Rondo, accidentat, multi specialisti considerand ca acest baschetbalist ar putea sa isi ia zborul de aici catre zari ceva mai bune, daca e sa ne luam si dupa interesul afisat de alte echipe in ceea ce-l priveste.

Absenta lui Rondo din lot si-a pus amprenta in mod negativ asupra jocului practicat de Boston Celtics, in principal pe faza de aparare. Fara el la echipa, Celtics este echipa cu cel mai prost procentaj la assist-uri din intreaga liga (19!). Un lucru demn de remarcat ar fi acela ca, cu Rondo in primii 5, Boston avea parte de 12-14 pase per meci fara niciun fel de probleme. Numai in dreptul lui Rondo!

Lipsesc, de asemenea, Garnett si Pierce, cei care au pus umarul la cel 41 de victorii acumulate anul trecut de Boston. Si multe ar mai fi de spus in privinta schimbarilor ce au condus la o medie de 100 de puncte incasate per meci de echipa din Boston.
Echipa probabila a lui Boston: Bradley, Crawford, Green, Sullinger, Bass Pelicans intalneste pentru prima data pe Boston in acest sezon, urmand ca meciul de pe teren propriu sa se dispute la mijlocul lunii martie. Spre deosebire de Boston, Pelicans joaca in Conferinta de Vest, una net superioara din punct de vedere valoric.

Cu toate acestea, echipa din New Orleans nu poate conta din nou pe serviciile lui Gordon, accidentat. Daca Boston se apara relativ bine, New Orleans sta destul de prost pe faza defensiva, de altfel unul din punctele slabe ale oaspetilor.
Echipa probabila a lui New Orleans Pelicans: Holiday, Roberts, Aminu, Anderson, Davis
Incheiem prin a va recomanda un pariu pe under 200 puncte @ 1,91, in oferta agentiei de pariuri sportive online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO