Pronostic – Nadal vs Gojowczyk – 03 Ianuarie 2014

Bilet realizat de bonus in 3 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Nadal – Gojowczyk
nadalSuntem la inceputul anului 2014, perioada in care au loc foarte multe competitii sportive in Golf. Pe langa meciurile amicale de lux organizate de catre Federatia Qatareza de Fotbal, tot in aceasta perioada mai are loc si turneul de tenis de la Doha, dotat cu premii impresionante.

E vineri, am ajuns in faza semifinalelor, cu Nadal, Gojowczyk, Mayer si Monfils disputandu-si suprematia in cadrul acestui turneu deosebit de interesant. Cu putina sansa, careul de asi al acestei intreceri putea propune si un roman, pe Victor Hanescu, invins ieri in “decisiv” de catre germania F. Mayer.

In ceea cel priveste pe adversarul lui Nadal din aceasta faza a competitiei, Gojowczyk, ei bine, putem spune ca neamtul face meciul vietii lui. Pentru a ajunge aici, Gojowczyk a fost nevoit sa treaca de trei adversari in calificari, toti invinsi sistematic in minimum de seturi (Al Jufairi, Struff si Kavcic).

Odata intrat pe tabloul principal, Gojowczyk nu s-a oprit, curentandu-i in aceeasi maniera si pe austriacul D. Thiem sau pe compatriotul sau, P. Kohlschreiber. In sferturi avea sa piarda primul set cu Dustin Brown, calificarea in semifinale venind pe fondul unui tiebreak castigat la 5.

Cat il priveste pe Nadal, favoritul numarul 1 al turneului, acesta i-a batut pe L. Rosol si pe Gulbis, scor 2-0, pierzand in mod surprinzator un set cu T. Kamke. Nadal si Gojowczyk nu s-au mai intalnit pana acum si, desi multi specialisti au preferat sa arunce cu pronosticuri care mai de care mai fanteziste, urmarind parcursul surprinzator al germanului, ne putem gandi fara niciun fel de probleme ca acesta este capabil sa nu piarda la mai mult de sase gameuri diferenta intalnirea cu spaniolul Rafael Nadal.

Carevasazica, in opinia noastra meciul dintre Nadal si Gojowczyk este unul suficient de echilibrat incat sa va recomandam un handicap asiatic de genul Gojowczyk (+6.5), la o cota de 1.83 in oferta casei de pariuri sportive online Unibet. Mult succes!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO