Pariuri Sportive – Caransebes vs CS U Craiova – 25.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Caransebes vs CS U Craiova (25.09.2014) – ora 16:00
Faza 16-imilor de finala din Cupa Romaniei continua si in cursul zilei de joi. CS U Craiova se va deplasa la Caransebes pentru meciul de joi, ora 16:00, meci inaintea caruia echipa din judetul Dolj pleaca cu prima sansa. Cele doua formatii nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial sau amical.
Caransebes CS U Craiova
Formatia din Caransebes este proaspat promovata in Liga 2, acolo unde dupa patru etape nu sta deloc rau, pierzand o singura data, mai exact vinerea trecuta, scor 1-2 pe terenul lui ACS Poli Timisoara. Caransebes-ula trecut de patru tururi pentru ajunge in 16-imi, eliminandu-le pe rand pe Vulturii Lugoj, Pandurii Tg. Jiu II, Motru si Metalul Resita. CS U Craiova evolueaza la un alt nivel, fiind proaspat promovata in Liga 1, acolo unde nu a excelat in aceasta prima parte a sezonului, insa in ultimele doua etape echipa da semne de viata. Mai precis, oltenii au castigat ultimele doua partide de campionat, chiar fara sa primeasca gol, 1-0 vs Otelul si 2-0 vs U Cluj.
Pariuri Caransebes vs CS U Craiova
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Momentan nu au fost introduse cotele pentru acest meci in ofertele agentiilor, insa pana la ora jocului ne asteptam sa se intample acest lucru. Mizam simplu, pe victoria oaspetilor, superiori la majoritatea capitolelor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,