Pronostic – Lazio vs Udinese – 25.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic catania lazio serie a

Doua echipe de traditie din Italia vor inchide etapa cu numarul patru in Serie A. Mai precis, joi seara de la ora 21:45, Lazio Roma va primi vizita lui Udinese, meciul facand parte din categoria celor de 1X2 in care orice e posibil.

Lazio Roma nu a inceput acest campionat asa cum isi dorea, iar dupa trei etape trupa din capitala a adunat numai trei puncte si un golaveraj de 4-4, fiind pe locul 12 in momentul de fata. Stefan Radu si colegii sai au nevoie de victorie neaparat pentru a se apropia de locurile de Europa League. La pariuri Lazio are prima sansa cu o cota de 1.80.

Udinese vine la aceasta partida dupa un inceput ceva mai bun in comparatie cu Lazio. Di Natale si colegii sai si-au trecut in cont doua victorii si un esec, fiind pe pozitia a cincea la ora actuala, golaverajul fiind de 3-2. Udinese nu a mai castigat pe acest teren de peste cinci ani de zile si cu siguranta dorinta de revansa este destul de mare.

Lazio s-a impus in ambele partide din sezonul trecut, 2-1 pe acest teren si 3-2 la Udine. Precedentele cinci jocuri pe acest teren au insemnat patru victorii pentru romani si un egal.

Pronostic: Peste 2.0 goluri HA @ 1.50
Uitandu-ne peste rezultatele din ultimii ani, avem motive serioase sa mergem pe un astfel de pariu. De precizat ca daca se vor marca fix doua goluri, atunci miza va fi returnata.

Tags: , , ,