Berceni vs Steaua – 25 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic viitorul steaua liga 1

Steaua Bucuresti nu ar trebui sa aiba emotii joi seara de la ora 20:30 in ultimul meci programat in 16-imile Cupei Romaniei, adversara trupei din Ghencea urmand sa fie ACS Berceni, echipa de liga secunda.

ACS Berceni nu a inceput acest sezon tocmai pe val, insa dupa ultimele rezultate echipa pare sa fie pe drumul cel bun. Mai exact, in ultimele trei meciuri jucate, gazdele au bifat doua victorii si un egal, marcand in total de zece ori, insa defensiva a fost la pamant, primind nu mai putin de sapte goluri. ACS Berceni a trecut in runda precedenta a Cupei Romaniei de Stefanesc, scor 3-2 in deplasare.

Pe de alta parte, Steaua este finalista editiei trecute, cand a pierdut contra Astrei dupa loviturile de la 11 metri. Campioana Ligii 1 din ultimii doi ani vine dupa patru victorii consecutive, trei in campionat si una in Europa League, marcand in total de 13 ori, ceea ce inseamna o medie de 3,25 reusite pe meci. Steaua nu a pierdut nici o deplasare oficiala in 2014. Cele doua formatii se afla acum pentru prima data fata in fata intr-un meci oficial.

Cotele nu au fost introduse in ofertele agentiilor de pariuri, insa mizam pe victoria Stelei, in ciuda faptului ca ne asteptam din partea lui Galca sa menajeze jucatorii importanti din primul 11.