St. Etienne vs Bordeaux – 25 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic toulouse st etienne ligue 1

Cel mai interesant meci al etapei cu numarul sapte din Franta Ligue 1 va pune fata in fata doua vecine de clasament, de pe podium, si anume St. Etienne si Bordeaux. Meciul va avea loc joi de la ora 22:00 si va pune capat acestei runde intermediare.

St. Etienne vine dupa doua victorii la rand in campionat, ajungand la un total de 13 puncte, iar inainte de aceasta etapa echipa era despartita de lider doar de golaveraj. Verzii au 13 puncte si un golaveraj de 7-6, cifre cu care ocupa pozitia a treia in campionatul francez, ofensiva lasand putin de dorit in anumite situatii, cu o medie de putin peste un gol marcat pe meci.

Bordeaux are acelasi numar de puncte, 13, dar sta mai bine din punct de vedere al golaverajului, avand 12 reusite si sase goluri incasate. Oaspetii sunt pe locul doi, avand un inceput excelent de campionat, sperand din nou la cupele europene. Bordeaux, la fel ca si St. Etienne, are nevoie de victorie pentru a o egala din nou la puncte pe Marseille, echipa aflata pe primul loc din Ligue 1.

Cele doua cluburi si-au impartit punctele in mod egal sezonul trecut, St. Etienne castigand cu 2-1 acasa, iar Bordeaux cu 2-0 tot in fata propriilor suporteri.

Mizam pe un meci strans si fara prea multe reusite, mai exact cu Sub 2.5 goluri. Cota oferita de bet365 pentru acest pronostic este de 1.62 la ora actuala si merita incercata.

Tags: , , , , ,