Pariuri Sportive – Ceahlaul vs CSMS Iasi – 27.05.2013

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Ceahlaul vs CSMS IasiUltimul meci al etapei cu numarul 33 din Romania Liga 1 va fi reprezentat de un derby moldovenesc intre Ceahlaul Piatra Neamt si CSMS Iasi. Cele doua tabere au mari probleme pe acest final de campionat, insa gazdele pornesc cu prima sansa desi traverseaza o perioada mai dificila.

Ceahlaul nu se poate lauda cu mare lucru in ultimele 4 etape, perioada in care a strans doar 1 singur punct. Nemtenii ocupa locul 14 dupa 32 de runde scurse, cu 31 de puncte si un golaverage slab de -17, cu 40 de reusite si 57 de goluri incasate.
Pe teren propriu echipa gazda s-a prezentat acceptabil, cu 8 victorii, 3 remize si 5 meciuri pierdute in fata propriilor suporteri pana acum.

De cealalta parte, CSMS Iasi vine la acest meci din postura unei formatii cu sanse minime de salvare. Iesenii ocupa locul 17, penultimul din Liga 1 cu 26 de puncte si un golaverage de 30 la 47, avand 4 puncte in ultimele 4 runde disputate. CSMS Iasi se afla la 5 puncte sub linia de plutire.
Cand vine vorba de deplasari, oaspetii au inregistrat doar 3 victorii in 16 meciuri, fiind printre cei mai slabi din campionat si la acest capitol.

In turul campionatului, surprinzator sau nu, CSMS Iasi a invins-o pe Ceahlaul cu scorul de 1-0.

Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.62
Ceahlaul este clar echipa superioara in acest duel. Nemtenii se prezinta bine acasa, plus ca CSMS Iasi au mari probleme in deplasare. Gazdele sunt obligati sa castige pentru a mai scapa de emotii, in timp ce adversarii lor sunt deja resemnati.