Pariuri Sportive – Turcia vs Letonia – 28.05.2013

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Turcia vs LetoniaMarti seara incepand cu ora 21:45 va avea loc un amical international de interes ridicat si pentru romani, asta pentru ca Turcia, adversara noastra din preliminariile Campionatului Mondial o va infrunta pe Letonia. Cotele sunt inclinate in mod evident in favoarea turcilor care pornesc ca favoriti la bet365, avand o cota de 1.30 pentru victorie la ora actuala.

Turcii nu au impresionat cu nimic in ultimul an, ba chiar au lasat mult de dorit. Acestia au lipsit si de la Euro 2012, iar in ultimele 6 partide disputate nu au reusit decat o singura victorie, scor 0-2 pe terenul Andorrei in preliminariile CM 2014.
Pe teren propriu Turcia nu s-a ridicat la asteptarile fanilor de asemenea, avand 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri din toamna pana la ora actuala.

Letonia pe de alta parte are o generatie tanara cu potential, insa drept vorbind este greu sa se ridice la nivelul turcilor. In ultimele 5 partide, din Octombrie pana in prezent, Letonia a bifat 1 victorie, 2 remize si 3 infrangeri in fata unor echipe fara pretentii prea mari.
In precedentele 5 deplasari, oaspetii au incasat nu mai putin de 13 goluri, scotand un egal si pierzand celelalte 4 dispute.

Ultima data cele doua tabere s-au intalnit in preliminariile pentru Euro 2004 cand Letonia a castigat dubla cu scorul general de 3-2.

Pronostic pariuri sportive: Turcia -1.5 Handicap Asiatic @ 1.93
Diferenta de valoare dintre cele doua loturi este mai mult decat evidenta la ora actuala. Turcia insa nu traverseaza cea mai buna perioada in ultimul an, insa este de asteptat sa vedem un joc bun din partea gazdelor care au o sansa buna de a trece pe o panta ascendenta.