Pariuri Sportive – Steaua vs FC Brasov – 28.05.2013

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Steaua vs FC BrasovNoua campioana a Romaniei, Steaua Bucuresti, va primi vizita lui FC Brasov in prima partida a ultimei etape de campionat, marti dupa amiaza de la ora 18:00. Stelistii vor sarbatori dupa meci alaturi cu suporterii castigarea titlului cu numarul 24. De precizat ca meciul nu are nici un fel de miza pentr ncii una din echipe.

Steaua a lasat-o mai moale in ultimele etape, castigand un singur punct in precedentele 2 partide cu echipe ce lupta sa scape de retrogradare. Stelistii au castigat la pas acest campionat, avand 76 de puncte si un golaverage de 70 la 29, cu 15 puncte in plus fata de Petrolul, urmatoarea clasata.
Pe teren propriu Steaua a disputat 16 jocuri in campionat pana acum, inregistrand 14 victorii, 1 egal si 1 singura infrangere.

Pe de alta parte, FC Brasov se lauda cu un retur bun, iar oaspetii se afla acum peste echipe ca Rapid, CFR sau Otelul in clasament. Brasovenii ocupa locul 7, cu sanse la pozitia a 6-a, avand 51 de puncte si un golaverage de 50:47. Echipa vizitatoare are 10 puncte castigate in precedentele 5 runde.
Intr-un clasament al meciurilor jucate pe teren strain, FC Brasov ocupa locul 12, cu 15 puncte dupa 16 dispute.

Cele doua tabere s-au intalnit in turul campionatului la Brasov, acolo unde Steaua a bifat una din cele 3 infrangeri suferite de-a lungul acestui campionat, scor 3-1.

Pronostic pariuri sportive: 1 solist
Dupa cum s-a vazut la meciul cu Targu Jiu, Steaua va etala cel mai probabil echipa de baza in acest meci, mai ales ca este ultimul meci acasa in acest campionat si mai ales ca partida va deschide balul sarbatoririi celui de-al 24-lea titlu de campioana.