Pariuri Sportive – CFR Cluj vs U Cluj – 29.05.2013

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

CFR Cluj vs U ClujDerby-ul Clujului va avea loc miercuri incepand cu ora 19:00 pe arena CFR-ului. Ultima data cand CFR si U s-au intalnit in ultima runda a campionatului a fost in 2008, iar alb-visinii au iesit atunci campioni, meciul pornind si celebrul scandal „valiza”. Acum partida nu are nici un fel de miza, nici una din echipa neavand pentru ce sa mai lupte.
CFR Cluj este marea dezamagire a acestui campionat, avand in vedere ca in 2012 a iesit campioana, formatia gazda ocupa acum doar locul 9 cu 45 de puncte si un golaverage de 50 la 35, departe de zona unde probabil conducatorii s-ar fi asteptat ca echipa sa se afle in aceasta perioada.
Clujenii sunt printre cei mai slabi din tara pe teren propriu, fara victorie acasa in retur, si cu doar 4 succese din 16 jocuri.
U Cluj pe de alta parte are 3 victorii in ultimele 5 etape de campionat, insa problema oaspetilor o reprezinta faptul ca nu si-au primit licenta si chiar daca sunt salvati matematic, acestia vor evolua in sezonul viitor in Liga 2. U ocupa pozitia a 12-a cu 38 de puncte si un golaverage slab de 38:52/
In ceea ce priveste jocul din deplasare, sepcile rosii au inregistrat in 16 partide pana acum 4 victorii, 5 remize si 7 infrangeri.
Cele doua rivala s-au intalnit de 3 ori in ultimele 2 campionate, CFR castigand de fiecare data la capatul unor meciuri de Over 2.5.
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri
CFR Cluj vine dupa un joc de 3-3 pe terenul Astrei, iar in ultimele 2 partide acasa a incasat 4 goluri. Plus de asta Cluj vine dupa 5 meciuri in care s-au marcat in medie 3.6 goluri pe meci. Mai mult decat atat, dupa cum am zis, precedentele 3 intalniri au oferit mereu Peste 2.5 goluri.