Pariuri Sportive – Germania vs Ecuador – 29.05.2013

Bilet realizat de bonus in 27 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Germania vs EcuadorGermania si Ecuador se vor intalni miercuri seara de la ora 21:30 intr-un meci de pregatire inaintea caruia nemtii sunt mari favoriti. Ambele tabere s-au prezentat admirabil in ultimele meciuri, Ecuador fiind surpriza placuta din calificarile la Mondial, zona Americii de Sud.
Nemtii au disputat 3 partide in 2013 pana acum, izbutind sa le castige pe toate, scor 1-2 in fata Frantei, 0-3 cu Kazakhstan si 4-1 tot cu aceasta din urma, insa pe teren propriu. Germania se numara si printre marile favorite la castigarea CM 2014 din Brazilia, mai ales ca la nivel de cluburi nemtii au dominat clar in ultimul an Europa.
Pe teren propriu Germania are un bilant slab in ultimele 4 jocuri, si anume 2 victorii, 1 egal si 1 infrangere, aceasta din urma intr-un amical vara tercuta, scor 1-3 in fata Argentinei.
Ecuador de cealalta parte este aproape calificata la Mondialul de anul viitor din Brazilia, oaspetii traversand o perioada excelenta. Dupa cele 3 partide disputate in 2013, acestia au marcat de 12 ori, obtinand numai victorii, scor 2-3 cu Portugalia, 5-0 cu Salvador si 4-1 in fata lui Paraguay.
Totusi in precedentele 4 deplasari, si anume cele din 2012 si 2013, Ecuador a inregistrat un singur succes, cel din amicalul cu Portugalia.
O singura data s-au mai intalnit cele doua nationale in istoria recenta a fotbalului, si anume la Mondialul din 2006 cand Germania s-a impus cu 0-3 fara emotii.
Pronostic pariuri sportive: Germania -0.5, -1.0 Handicap Asiatic @ 1.65
Nu avem nici o indoiala in privinta echipei mai bune in acest joc. Germania este favorita in mod clar, mai ales ca joaca acasa. De altfel nemtii sunt printre cei mai buni din lume la nivel de echipa nationala, iar o victorie miercuri seara este foarte asteptata.