Pariuri Sportive – Ceahlaul vs Gaz Metan – 25.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Ceahlaul vs Gaz Metan (25.04.2014) – ora 19:00
liga1Ceahlaul Piatra Neamt si Gaz Metan Medias vor deschide etapa cu numarul 29 din Romania Liga 1, diseara cu incepere de la ora 19:00, meciul fiind unul echilibrat la pariuri cel putin, intre doua echipe iesite total din forma.
Partida tur de la Medias, de pe 26 Octombrie, s-a incheiat cu victoria Gazului, scor 3-1, insa nemtenii au castigat ultimele trei dueluri de pe teren propriu.
CeahlaulGaz Metan
Ceahlaul Piatra Neamt vine la acest meci dupa cinci etape groaznice, fara punct castigat, iar din lupta pentru un loc in prima jumatate a clasamentului, acum se lupta pentru salvare. Moldovenii sunt pe locul 11, cu 33 de puncte, la numai trei peste linia de plutire, avand un golaveraj de 22-28, cu un atac ce a lasat de dorit pe tot parcursul campionatului.Gaz Metan Medias in schimb se afla intr-o situatie asemanatoare, prezentandu-se dupa patru infrangeri la rand in Liga 1, si are acelasi numar de puncte ca si adversara de diseara, insa cu un golaveraj mai bun, de 28-32. Gazul a reusit sa se impuna in doar doua deplasari din totalul celor 14, marcand de noua ori, extrem de putin pentru a emite pretentii.
Pariuri Ceahlaul vs Gaz Metan 
Info pariuri sportive: 1X @ 1.44

  • Ambele echipe sunt in cadere libera, insa ne bazam pe faptul ca Ceahlaul are avantajul terenului propriu, acolo unde a realizat lucruri notabile pe parcursul acestui campionat si ne asteptam sa nu piarda meciul de diseara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,