Pariuri Sportive – Wolfsburg vs Freiburg – 26.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 April, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Wolfsburg vs Freiburg (26.04.2014) – ora 16:30
bundesligaMeciul dintre Wolfsburg si Freiburg, de sambata dupa amiaza, ora 16:30, va prezenta cu adevarat o miza importanta doar pentru echipa gazda. Partida face parte din etapa cu numarul 32 a Bundesligii.
Pe 8 Decembrie a avut loc meciul tur, atunci cand Wolfsburg s-a impus fara drept de apel in deplasare, scor 3-0.
WolfsburgFreiburg
Verzii au o ocazia extraordinara de a trece pe locul patru de Champions League daca vor castiga, cel putin pana la meciul dintre Leverkusen si Dortmund, cand vor avea nevoie de un pas gresit al gazdelor. La ora actuala Wolfsburg este a cincea in Germania, cu 53 de puncte la un singur punct de Top 4, laudandu-se si cu un golaveraj de 56-46, defensiva fiind principalul punct slab.Pentru Freiburg miza acestui meci nu este la fel de mare, echipa vizitatoare neavand pentru ce sa mai lupte dupa ce si-a asigurat 99% ramanerea pe prima scena a fotbalului german. Cele 35 de puncte si golaverajul modest, de 39-54, o plaseaza pe Freiburg pe locul 13, la opt puncte de locul de baraj si la noua de zona retrogradarii.
Pariuri Wolfsburg vs Freiburg 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.44

  • E un pariu firesc pentru acest meci, Wolfsburg avand doar varianta victoriei pentru a pastra sanse foarte mari la locul patru, in timp ce Freiburg este ca si salvata de la retrogradare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,