Pariuri Sportive – CFR Cluj vs FC Brasov – 12.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

CFR Cluj vs FC Brasov (12.05.2014) – ora 19:30
liga1Diseara de la ora 19:30 vom avea parte de un meci ce se anunta foarte echilibrat, intre CFR Cluj si FC Brasov, meci din cadrul etapei 32 a Ligii 1, miza fiind doar in tabara oaspete.
Partida tur nu a oferit nici un gol, iar in precedentele trei jocuri oficiale CFR Cluj nu s-a lipit de victorie contra brasovenilor.
CFR Cluj FC Brasov
CFR Cluj nu mai are pentru ce sa lupte in acest moment, avand sanse minime de a prinde Europa League. Ardelenii sunt pe locul sase cu 45 de puncte, la opt in spatele lui Dinamo, echipa de pe patru, cu trei jocuri ramase de jucat. Clujenii au un golaveraj de 39-30, reusind o singura victorie in precedentele trei etape de campionat, cea de runda trecuta, 3-0 in Stefan cel Mare cu Dinamo. FC Brasov este pe val inainte de aceasta etapa, dovada ca in ultimele patru jocuri disputate a reusit sa castige de trei ori, iesind deasupra liniei de plutire. Galben-negrii sunt pe locul 14 cu 36 de puncte si un golaveraj de 31-38, un rezultat bun aici insemnand enorm in lupta pentru ramanerea in Liga 1, lupta in care sunt implicate noua formatii in acest moment.
Pariuri CFR Cluj vs FC Brasov 
Info pariuri sportive: FC Brasov +1.0 HA @ 1.36

  • In alegerea acestui pronostic ne bazam pe forma echipei oaspete, dar si pe faptul ca CFR Cluj nu mai are forta cu care ne-a obisnuit in ultimii ani. Ne asteptam ca oaspetii sa nu piarda, iar daca o vor face la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,