Pariuri Sportive – Corona Brasov vs U Cluj – 12.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Corona Brasov vs U Cluj (12.05.2014) – ora 18:30
liga1Un duel al echipelor de sub linia de plutire va avea loc astazi de la ora 18:30 la Brasov, atunci cand Corona Brasov si Universitatea Cluj vor fi puse fata in fata, miza existand doar pentru oaspeti.
Clujenii au castigat toate cele trei puncte in meciul tur, scor 3-2, aceea fiind singura confruntare directa dintre cele doua tabere pana acum.
Corona Brasov U Cluj
Nou-promovata Corona nu se poate lauda deloc cu realizarile din acest sezon, sezon in care a pus stapanire pe ultimul loc al clasamentului, urmand ca din sezonul viitor sa evolueze in liga secunda. Brasovenii au adunat doar 14 puncte si un golaveraj de 20-59, avand cel mai slab atac si cea mai fragila aparare din Liga 1. Corona vine dupa patru meciuri pierdute la rand in campionat. Pe de alta parte, cei de la Universitatea Cluj vin dupa doua esecuri la rand, intrerupand astfel seria buna de rezultate. Echipa a revenit pe loc retrogradabil dupa rezultatele acestei runde, fiind pe locul 15 cu 36 de puncte, doar golaverajul tinand-o in zona rosie. Trupa de pe Cluj Arena are nevoie de cel putin un egal pentru a iesi din nou in zona salvatoare.
Pariuri Corona Brasov vs U Cluj 
Info pariuri sportive: U Cluj -1.0 HA @ 1.50

  • Ne asteptam ca Universitatea Cluj, una din revelatiile returului, sa obtina toate cele trei puncte pe terenul ultimei clasate, Corona, si sa iasa astfel peste linia de plutire din nou. In cazul unui succes la un gol, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,