Pariuri Sportive – Clermont vs Troyes – 29.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Clermont vs Troyes (29.09.2014) – ora 21:30
Clermont si Troyes sunt doua formatii diferite si aflate in zone total opuse ale clasamentului din Franta Ligue 2. Cele doua tabere vor pune capat etapei cu numarul noua din liga secunda franceza luni seara de la ora 21:30.
In stagiunea precedenta pe acest teren Troyes s-a impus cu 3-0, asta dupa ce acasa, in mod surprinzator, a scos doar un 2-2 contra echipei adverse.
Clermont Troyes
Clermont nu a reusit sa isi intre in ritm pana acum, iar dupa opt etape scurse echipa este pe ultima pozitie a clasamentului. Doar sase puncte si-au trecut gazdele in cont pana acum, avand un golaveraj de 11-14. O singura formatie sta mai rau din punct de vedere defensiv, si anume Chateauroux, penultima clasata, cu 15 goluri primite. La pariuri Clermont este vazuta cu sansa a doua de toate agentiile. Troyes in schimb vine la acest joc motivata sa castige toate cele trei puncte si sa urce pe prima pozitie din clasament. Oaspetii au ca obiectv promovarea, iar pana acum se descurca foarte bine. Acestia au adunat 16 puncte din 24 posibile si se lauda cu cel mai bun golaveraj din Ligue 2, mai exact 15-6. Asa cum am spus, o victorie i-ar duce pe oaspeti pe primul loc.
Pariuri Clermont vs Troyes
Info pariuri sportive: X2 @ 1.40

  • La cum au aratat cele doua echipe pana acum in campionat si tinand cont de diferentele foarte mari dintre cele doua, avem toate motivele sa speram la un rezultat favorabil oaspetilor, si anume la cel putin un egal.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,