Pronostic – Stoke vs Newcastle – 29.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic aston villa stoke city premier league

Britannia Stadium va gazdui luni seara incepand cu ora 22:00 ultimul meci al etapei a sasea din prima liga de fotbal a Angliei. Stoke City porneste ca favorita pe teren propriu in fata lui Newcastle, cele doua fiind in ultimele patru clasate.

Stoke City are un oarecare avantaj in acest moment, mai exact doua puncte in plus fata de echipa adversa. Dupa cinci etape, Crouch si colegii sai au adunat cinci puncte si un golaveraj de 4-5, deloc rau din punct de vedere defensiv. Gazdele ocupa locul 17, victoria fiind o gura mare de oxigen, avand in vedere ca i-ar indeparta la patru puncte de zona retrogradarii.

Newcastle pare sa fie si in aceasta stagiune o dezamagire a campionatului. Formatia de pe St. James’s Park este penultima la ora actuala dupa rezultatele acestei runde, cu trei puncte si un golaveraj de 5-11. In acest moment doar Everton are o aparare mai slaba. Cotofenele au in continuare o lista lunga de accidentati, iar acest lucru ar putea sa se reflecte si pe tabela de marcaj.

Stoke s-a impus in ultimele doua jocuri directe de pe acest teren, ultima victoria a lui Newcastle pe Britannia Stadium avand loc in Octombrie 2011, scor 3-1.

Pronostic: Sub 1.5 goluri in prima repriza @ 1.35
Mizam pe un meci strans si echilibrat, in special in prima repriza. Stoke are o aparare solida si nici una din echipe nu impresioneaza la nivel ofensiv. Mizam astfel pe maxim un gol in primele 45 de minute.

Tags: , , , , ,