Rangers vs Hibernian – 29.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 September, 2014. Postat in Pariuri Online

rangers

Glasgow Rangers continua drumul spre revenirea in Premiership luni seara de la ora 21:45. Alb-albastrii vor da piept pe teren propriu cu Hibernian, una dintre cele mai slabe tabere din liga secunda pana acum

Rangers a pierdut oarecum contactul cu liderii de la Hearts, iar o victorie in acest joc este singura optiune pentru a reveni la trei puncte in spatele liderului. Gazdele au 13 puncte dupa sase etape si ocupa locul doi in clasament. Surprinzator sau nu, singura infrangere a lui Rangers de pana acum a venit chiar pe teren propriu, 1-2 vs Hearst, echipa de pe primul loc.

Hibernian pe de alta parte se prezinta la acest meci ca fiind diametral opusa in clasament fata de Rangers. Oaspetii nu au inceput prea bine campionat, iar in acest ritm pot avea probleme la retrogradare. Mai precis, dupa sase etape Hibernian a castigat sase puncte si are un golaveraj negativ de 7-9, fiind penultima in clasament, pe locul noua, loc ce joaca barajul de retrogradare.

Din sezonul 2011-2012 nu s-au mai duelat cele doua in campionat. Atunci Rangers castiga ambele jocuri din Premiership, 6-0 la general. Anul acesta insa au fost adversare in Challenge Cup, Rangers mergand mai departe dupa 120 de minute de joc.

Mizam pe un pariu simplu, 1 solist, cota oferita de cei de la bet365 fiind una acceptabila la ora actuala, si anume 1.44. Suntem de parere ca nu exista dubii vis a vis de superioritatea lui Rangers, reflectata inclusiv in cifrele celor doua tabere.

Tags: , , , ,