Pariuri Sportive Club Brugge vs Roeselare – 06.07.2013

Bilet realizat de bonus in 5 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Club Brugge vs RoeselareCelalalt colos al Belgiei, Club Brugge, va disputa al 4-lea amical din aceasta vara contra unei formatii de liga secunda, tot din Belgia, si anume KSV Roeselare. Balanta este de departe inclinata in favoarea formatiei din Brugge, aceasta fiind asteptata sa se impuna de o maniera categorica.

Club Brugge se afla intr-o forma extraordinara inainte de acest duel, si dupa cum am spus, se afla la al 5-lea meci din aceasta perioada de pregatire. Brugge a castigat toate cele 4 amicale de pana acum, marcand de fiecare data minim 3 goluri pe meci, iar media reusite pe partida este de fix 4 in momentul de fata, primind in medie 1 singur gol pe meci.
Trebuie precizat si faptul ca echipa din Brugge nu a intalnit totusi nici un adversar cu nume, sau pe masura, care sa poata puna probleme serioase.

In schimb KSV Roeselare, formatie din a doua jumatate a clasamentului a ligii secunde din Belgia, a bifat un singur meci amical pana la ora actuala, pierdut in fata lui Anderlecht cu scorul de 1-2 in urma cu o saptamana..
De altfel Roeselare a inregistrat 5 infrangeri in ultimele 5 partide disputate in toate competitiile, marcand doar 4 goluri si primind nu mai putin de 10.

Club Brugge si KSV Roeselare s-au intalnit ultima data in anul 2010 in prima liga de fotbal a Belgiei, atunci cand Club Brugge s-a impus cu 1-0 acasa.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final
La cum se prezinta Club Brugge in momentul de fata este si normal sa ne asteptam la un meci inclinat clar in favoarea acesteia. KSV Roeselare arata foarte slab in ultima perioada si nu da semne ca ar putea emite pretentii in fata unei tabere net superioare.