Pariuri Sportive Dordrecht vs Anderlecht – 06.07.2013

Bilet realizat de bonus in 5 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Dordrecht vs AnderlechtAnderlecht isi continua seria meciurilor de pregatire, sambata dupa amiaza de la ora 17:00, atunci cand in fata belgienilor se vor afla olandezii de la Dordrecht, echipa ce vine din liga secunda de fotbal a Olandei. Campioana Belgiei este mare favorita la pariuri fiind net superioara la orice capitol.

Dordrecht se afla la abia primul meci de pregatire din aceasta vara, iar lucrul acesta cu siguranta reprezinta un mare dezavantaj. Ultima partida disputata de Dordrecht a avut loc in urma cu aproape 2 luni, pe 11 Mai, la acea infrangere suferita in ultima etapa de campionat, scor 3-0 pe terenul lui G.A. Eagles.
Echipa olandeza este clar una de Over 2.5, ultimele 5 partide terminandu-se cu un astfel de scor, ba chiar unele meciuri au oferit chiar 4-6 goluri.

De cealalta parte, Anderlecht a mers fara greseala pana in momentul de fata in perioada de pregatire. Belgienii au bifat 4 victorii dupa tot atatea meciuri disputate, marcand in total de 14 ori si primind doar 2 goluri. Ce-i drept Anderlecht nu a avut in fata pana acum nici un adversar pe masura, ci doar formatii de ligi inferioare.
Totusi ofensiva este cu siguranta un punct forte pentru Anderlecht, aceasta obinsuindu-ne si in sezonul trecut cu goluri multe.

Acesta este primul meci direct din istorie intre Dordrecht si Anderlecht.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final
Ne asteptam ca Anderlecht sa isi confirme superioritatea si pe tabela de marcaj, mai ales ca in toate amicalele de pana acum au fost castigate fara prea mari emotii de campioana Belgiei. Dordrecht are si un mare dezavantaj, si anume cel al lipsei meciurilor in picioare.