Pariuri Sportive – Concordia vs Ceahlaul – 04.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Concordia vs Ceahlaul (04.04.2014) – ora 18:30
liga1Etapa cu numarul 26 din Romania Liga 1 va debuta vineri seara de la ora 18:30 cu meciul de la Chiajna dintre Concordia si Ceahlaul Piatra Neamt, ambele echipe venind dupa cate o infrangere in etapa trecuta.
Partida tur a avut loc pe 30 Septembrie si a fost un foarte spectaculoasa si generoasa in reusite, incheiata 3-1 pentru Ceahlaul, atunci aflata pe val.
Concordia ChiajnaCeahlaul
Ilfovenii au fost invinsi etapa trecuta de Otelul Galati, scor 0-2 la malul Dunarii, insa chiar si asa ocupa un loc linistitor in clasament. Mai precis Chiajna se afla pe pozitia a 11-a, cu 31 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 27-33. Infrangerea de saptamana trecuta a pus capat unei serii de cinci etape fara infrangere pentru Concordia. Gazdele au sase puncte acum peste zona de retrogradare.Ceahlaul Piatra Neamt a pierdut ultimele doua jocuri de Liga 1, iar sansele la un loc in primele 5-6 incep sa dispara. Nemtenii au avut totusi un tur excelent de campionat, care le asigura linistea pe finalul sezonului. Moldovenii au 33 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 22-23, cu probleme la nivel de atac. Cu astfel de cifre, Ceahlaului ii revine locul noua, avand un avans linistitor, de opt puncte fata de linia rosie.
Pariuri Concordia vs Ceahlaul
Info pariuri sportive:  Sub 2.5 goluri @ 1.60

  • Avand in vedere problemele la nivel de atac ale celor doua tabere, ne asteptam la un meci sarac in reusite, cu maxim doua goluri in total, in ciuda rezultatului din tur.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,