Pronostic – Basel vs Valencia – 3 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 3 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Basel – Valencia
pronostic basel valencia europa leagueValencia merge in Elvetia pentru a stopa ascensiunea incredibila a lui FC Basel, care face un nou sezon bun in Europa League. Anul trecut a fost la un pas de a ajunge in actul final, iar acum se afla foarte aproape de a ajunge intre ultimele 4 echipe din Europa League. In campionat, FC Basel nu a intalnit o opozitie serioasa din partea adversarelor sale si a cucerit un nou titlu fara prea mari batai de cap.

Sezonul facut de Valencia in La Liga este, pe alocuri, dezamagitor, insa “liliecii” isi pot lua revansa in competitia de plan secund a Europei.

Singurii jucatori ce vor absenta de la formatia gazda sunt Giovanni Sio si Marek Suchy, ambii suspendati. Carevasazica, Basel va fi o idee mai vulnerabila in defensiva si ar putea apela la un sistem de joc 3-4-3, care se transforma in 5-4-1 pe faza de aparare.

Echipa de start a lui FC Basel (asezare in teren 3-4-3): Sommer – Aliji, Ajeti, Sauro – Degen, Elneny, Frei, Safari – Stocker, Streller, Die.

La oaspeti, cu toate ca Victor Ruiz este din nou disponibil pentru lilieci, nu este complet refacut din punct de vedere fizic si, probabil, ca nu va forta in aceasta deplasare. Daniel Parejo a atins limita cartonaselor galbene si va lipsi, in timp ce Diego Alves, asemeni lui Ruiz, intampina probleme medicale si va sta pe bara ceva timp. Ricardo Costa a fost menajat in weekend, ceea ce ar putea inseamna ca are sanse mari sa fie titularizat in acest joc.

Echipa de start a Valenciei (asezare in teren 4-2-3-1): Guaita – Bernat, Mathieu, Senderos, Pereira – Fuego, Keita – Fede, Jonas, Michel – Alcacer.

In opinia principalelor case de pariuri, Valencia este usor favorita la castigarea disputei tur, cat mai ales la calificarea in semifinale. Pe de alta parte, va recomandam sa pariati cu incredere pe cel putin un rezultat de egalitate in favoarea helvetilor, cotat la 3.40, care sunt foarte periculosi pe St Jakob Park.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO