Pariuri Sportive – Crystal Palace vs Hull City – 28.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Crystal Palace vs Hull  (28.01.2014) – ora 22:00
eplUn meci foarte interesant din etapa cu numarul 23 in Anglia Premier League va avea loc marti seara de la ora 22:00, atunci cand Crystal Palace si Hull City vor fi puse fata in fata intr-un meci ce se anunta foarte echilibrat, cotele fiind usor de partea gazdelor la ora actuala.
Suprinzator sau nu, Crystal Palace si-a trecut in cont toate cele trei puncte la partida tur, asta dupa ce s-a impus cu 0-1 in deplasare.
Crystal PalaceHull
Formatia gazda a scos capul deasupra liniei de plutire in urma succesului de etapa trecuta, scor 1-0 in fata lui Stoke City. Astfel, Crystal Palace a urcat pe locul 16 in clasament, ajungand la 20 de puncte si un golaveraj de 14-31. Chiar si asa gazdele au cel mai slab atac din campionat. Cu un punct peste linia deplutire, in tabara gazda nu exista o liniste prea mare, Crystal Palace fiind una dintre candidatele principale la evitarea retrogradarii.Hull City pe de alta parte a facut jocuri foarte bune in acest sezon, insa lipsa constantei, atat in rezultate cat si in joc a fost problema oaspetilor. Acestia se afla pe un linistitor loc 11 in momentul de fata, cu 23 de puncte si un golaveraj de 22-28, avand o aparare greu de depasit in multe randuri, si o medie de fix un gol marcat pe etapa. Hull are cinci puncte peste linia de plutire, iar momentan nu-si face griji vis a vis de retrogradare.
Pariuri Crystal Palace vs Hull
Info pariuri sportive: X2 @ 1.55

  • Hull City are un lot mult mai solid din majoritatea punctelor de vedere, pe cand Crystal Palace a fost foarte inconstanta in joc, mai ales in ultimul timp. Ne asteptam ca tigrii sa nu plece invinsi de la acest meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,