Pronostic – Dundee Utd vs St. Johnstone – 27 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Dundee Utd – St. Johnstone
pronostic dundee utd st johnstone scotia premiershipDupa cum am afirmat si cu alte ocazii, campionatul Scotiei, Premiership, nu mai este atat de interesant pentru pariorii romani si datorita faptului ca Glasgow Rangers a fost retrogradata tocmai in esalonul al patrulea. In acest conditii, Celtic aduna rand pe rand victorii in campionat, avand in momentu de fata nici mai mult nici mai putin de 19 succese si doar 3 remize. Fara infragere, desigur, si cu o medie de aproape 2.5 goluri per meci!

Aberdeen si Motherwell o urmeaza la o distanta de 15, respectiv 16 puncte, restul echipelor jucand doar pentru suporteri si de dragul spectacolului. Este si cazul celor doua colege de clasament, Dundee Utd si St. Johnstone, care au acumulat pana acum 34 de puncte si, respectiv, 32 de puncte.

Cu alte cuvinte, oaspetii de la St. Johnstone au sansa de a trece peste Dundee Utd in clasament, desi pare greu de crezut, uitandu-ne peste rezultatele precedent obtinute. In campionatul Scotiei fiecare echipa joaca cu fiecare de patru ori pe parcursul unui sezon (doua meciuri acasa, doua meciuri in deplasare). Asistam la a treia intalnire dintre Dundee si St Johnstone, dupa ce fiecare dintre ele si-au trecut in cont cate o victorie pana acum.

Daca Dundee si-a adjudecat toate punctele puse in joc undeva pe la sfarsitul lunii august (24.08), scor 4-0,  St Johnstone si-a luat revansa cu doua zile inainte de Anul Nou, la finele unei confruntari, de asemenea, fara istoric (rezultat final 3-0 pentru St Johnstone).

Urmand acest tipar, Dundee porneste drept favorita in aceasta intalnire, cu o cota de 2.10 in oferta de pariuri a agentiei online Sportingbet. In alta ordine de idei, tinand cont de istoricul intalnirilor recente, nu putem sa trecem fara sa observam ca aceeasi casa de pariuri ne propune o cota de 1.90 in schimbul unui meci de over 2.5 sau, de ce nu, 3.20 pentru over 3.5.

Nu e ca si cum am asista la un meci cu miza, in conditiile in care atat Dundee Utd cat si St Johnstone se afla mult prea departe de locurile care duc in preliminariile Europa League, ocupate in prezent de Aberdeen si Motherwell.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO