Pronostic – Astra Giurgiu vs FK Rosenborg – 27 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Astra Giurgiu – FK Rosenborg
pronostic astra giurgiu fk rosenborg copa del solDaca Steaua Bucuresti a decis sa mearga la Marbella in primul stagiu de pregatire, Astra Giurgiu, actualul lider din Liga 1, a optat pentru zona Malagai, mai precis Costa del Sol, acolo unde se desfasoara aproape in fiecare an o competitie care poarta acelasi nume (Copa del Sol).

Anul acesta, spre exemplu, Astra Giurgiu se afla in compania unor adversari mai mult sau mai putin interesanti. Oricum, cel putin o clasa sub ceea ce au intalnit ros-albastrii la Marbella (vezi Werder Bremen, FC Nurnberg). Vorbim, asadar, despre echipe precum AIK Stockholm (Suedia), Molde, Stromsgodset, Rosenborg, Haugesund (toate din Norvegia), FK Daugavpils, Vestsjaelland (Danemarca), FC Costuleni (Republica Moldova) sau Luanda.

Startul de da astazi, cand FC Costuleni va da piept cu Stromsgodste, suedezii de la AIK Stokholm se vor intalni cu Molde, iar Astra se va ciocni cu Rosenborg, una dintre favoritele competitiei.

In mod surprinzator, Astra Giurgiu este favorita in fata norvegienilor, cu o cota de 2.10 in favoarea echipei romane. Nu este pentru prima data cand urmarim aceasta intrecere, inclusa in serviciul de livestreaming al caselor de pariuri online Unibet si Bet365.

La o prima scanare, le vedem pe Astra, Rosenborg, Molde si chiar AIK Stockholm ca avand o sansa buna de a-si trece in cont un prim trofeu in acest an, fie el si la neoficial. De asemenea, asistam la prima intalnire dintre Astra Giurgiu si FK Rosenborg, echipa care se pregateste de inceperea campionatului, dupa ce l-a ratat la mustata pe precedentul, plasandu-se la doar un punct distanta de Stromsgodset.

Meciul dintre Astra Giurgiu si FK Rosenborg se incadreaza cu succes in tiparul celor care merita pariate live, fie pe victoria uneia dintre echipe, fie pe numar de cornere sau goluri marcate. Astralii se afla la primul amical, in timp ce Rosenborg a mai tras un “cartus” in aceasta iarna, dupa 2-2 cu Kristiansund (23 ianuarie).

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO