Pariuri Sportive – Crystal P. vs Southampton – 08.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Crystal Palace vs Southampton (08.03.2014) – ora 17:00
eplCrystal Palace o va gazdui pe Southampton sambata dupa amiaza de la ora 17:00 in cadrul etapei cu numarul 29 din Anglia Premier League. Cele doua tabere se afla in zone diferite ale clasamentului, miza mai mare la acest meci fiind pentru gazde.
In tur Southampton nu a avut nici un fel de emotie, castigand cu 2-0 acasa, acelasi scor cu care a castigat si in 2012, in ultima deplasare pe terenul lui Crystal Palace.
Crystal PalaceSouthampton
Formatia gazda are doua victorii, un egal si doua esecuri in ultimele cinci etape, rezultate care au dus-o deasupra liniei de plutire, pe locul 16. Nou-promovata a adunat 27 de puncte in 28 de etape, fiind la patru lungimi de zona retrogradarii, iar emotiile nu au disparut, anuntandu-se un final de retur incendiat in subsolul clasamentului. Crystal Palace este echipa cu cel mai slab atac din EPL, cu 19 reusite, la fel ca si Cardiff City.Pe locul opt intr-un clasament al deplasarilor din acest sezon, Southampton a avut un parcurs de apreciat in primele 28 de etape, insa in ultima vreme a aparut o oarecare relaxare in tabara gazda. Lallana si compania au 39 de puncte si se afla pe locul noua, cu opt puncte peste urmatoarea clasata si patru puncte sub locul opt. Astfel, SOTON este o formatie fara obiectiv pe final de sezon, lucru care justifica relaxarea din ultima vreme.
Pariuri Crystal Palace vs Southampton
Info pariuri sportive: Southampton (Draw no bet) @ 1.50

  • Southampton are un lot foarte solid si a impresionat in acest campionat prin evolutiile bune, chiar si in fata marilor echipe. Ne asteptam ca “Sfintii” sa se impuna, insa in caz de egal, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,