Pronostic – FC Brasov vs Otelul Galati – 7 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 7 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Brasov – Otelul Galati
pronostic brasov otelul liga 1Vineri incepe o noua etapa din Liga 1 cu meciul dintre FC Brasov si Otelul Galati. In mansa tur, galatenii au dispus la limita de FC Brasov, cu scorul de 1-0, in urma unui meci foarte echilibrat, in care doar greseala din careu, ce a precedat penaltiul lui Marquinhos, avea sa rupa echilibrul.FC Brasov, condusa de pe banca tehnica de dinamovistul Cornel Talnar, se afla intr-o situatie foarte delicata in clasament. Mai mult decat atat, orasul Brasov in sine, reprezentat de FC si Corona, este in pericol de a parasi prima scena a fotbalului romanesc la finalul acestei editii de campionat.Lipsa de bani si stabilitate a condus negresit la situatia in care se afla acum Brasovul, instalata undeva in subsolul clasamentului. Venit cu ganduri mari la poalele Tampei, Cornel Talnar ar putea fi in curand cel de-al cincilea antrenor pe care l-a avut, atentie, deci la timul trecut, echipa gazda in campionatul acesta.Nimic nu pare sa mearga la Brasov, dupa ce in prima runda din aceasta primavara “stegarii” au scos in-extremis o remiza impotriva Petrolului, pentru ca in urma cu o saptamana, la Botosani, sa piarda strans lupta cu FC, nu oricum, ci pe fondul unui autogol al lui Cristea, care si-a rascumparat greseala spre finalul primei reprize, dar oaspetii aveau sa fie pedepsiti chiar in primul minut de prelungire, la o faza in care nou-transferatul Stojkov a punctat decisiv pentru botosaneni.

Otelul, pe de alta parte a ramas la borna 3 in aceasta primavara, Petrolul fiind un adversar mult prea mare pentru baietii condusi de pe margine de catre neamtul Ewald Lienen. Dupa succesul consumat impotriva Pandurilor, Otelul a cedat greu, e adevarat, la Ploiesti, cu Petrolul.

Jocul dintre FC Brasov si Otelul este prezent in oferta Unibet cu urmatoarele cote: 2.50 pentru o victorie a gazdelor pe “Tineretului”, 3.20 pentru un rezultat de egalitate si 2.90 pentru repetarea rezultatului din tur.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO