Pariuri Sportive – CSMS Iasi vs FC Brasov – 29.04.2013

Bilet realizat de bonus in 29 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

CSMS Iasi vs FC BrasovEtapa cu numarul 28 a Ligii 1 va fi incheiata luni seara de la ora 21:30 odata cu meciul de la Iasi dintre CSMS si FC Brasov. Surprinzator, CSMS Iasi este favorita la pariuri, in ciuda faptului ca brasovenii sunt neinvinsi in ultimele 5 etape si s-au aratat net superiori de-a lungul acestui campionat. Cota mare a oaspetilor nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru pariori.

Iesenii sunt printre favoritii la retrogradare in acest sezon, ocupand penultimul loc cu 7 etape inainte de final. Pana acum gazdele au strans doar 22 puncte si un golaverage slab de 26:40, fiind la 5 puncte sub linia de plutire. Forma de moment a echipei gazda nu este deloc una de laudat, acestia avand 1 victorie si 4 infrangeri in precedentele 5 etape.
CSMS Iasi este a 15-a in Liga 1 intr-un clasament al partidelor de pe teren propriu, cu doar 15 puncte dupa 13 partide.

FC Brasov in schimb se afla intr-o forma foarte buna, fiind printre putinele echipe din campionat neinvinse in ultimele 5 etape. Brasovenii au 2 victorii si 3 remize in aceasta perioada, urcand pe locul 9 cu 38 de puncte si un golaverage de 35:37, fara emotii vis a vis de retrogradare si fara sperante la un loc de cupa europeana.
Totusi situatia meciurilor jucate in deplasare de echipa gazda este una critica, aceasta nereusind decat 1 singura victorie in 13 deplasari bifate pana acum in campionat.

In ultimele 5 sezoane cele doua echipe s-au intalnit de 5 ori, fara succes pentru ieseni. Brasovul s-a impus de 3 ori, iar alte doua dispute s-au terminat la egalitate.

Pronostic pariuri sportive: FC Brasov (Draw no bet) @ 1.91
FC Brasov se afla intr-o forma de invidiat inainte de acest meci, oaspetii fiind net superiori la majoritatea capitolelor in fata celor de la CSMS Iasi. Ne asteptam la un rezultat bun din partea oaspetilor, mai ales ca la cum se prezinta in ultima perioada cel mai probabil a venit randul unei victorii in deplasare.