Pariuri Sportive – Otelul Galati vs Concordia – 29.04.2013

Bilet realizat de bonus in 29 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Otelul Galati vs Concordia ChiajnaPrimul meci de luni in Liga 1 va avea loc la Galati intre campioana din 2011, Otelul, si una dintre cele mai slabe echipe din acest retur, Concordia Chiajna. Galatenii sunt favoriti la pariuri, avand o cota de 1.73 in oferta celor de la bet365 pentru a obtine o victorie in acest meci.

Gazdele au crescut fata de prima parte a sezonului cand ajunsesera chiar pe pozitie retrogradabila. Moldovenii ocupa acum locul 11 cu 31 de puncte si un golaverage de 31:34, avand 5 puncte peste prima pozitie retrogradabila cu 7 etape inainte de finalul campionatului.
In meciurile de acasa Otelul a bifat pana acum 5 victorii, 5 remize si 3 infrangeri dupa cele 13 jocuri disputate.

Concordia Chiajna vine la acest meci din postura celei mai iesite din forma echipa a momentului in Liga 1. Ilfovenii au 1 singur punct castigat in precedentele 5 runde de Liga 1 si au ajuns pe pozitia a 15-a cu 26 de puncte, prima de sub linia de plutire. Golaverage-ul lasa si el mult de dorit, 22:42, Chiajna avand cel mai slab atac dupa cel al Gloriei Bistrita.
Intr-un clasament al meciurilor jucate in deplasare Concordia este a 11-a in Romania, cu 11 puncte dupa 13 deplasari sustinute.

In ultimele 2 sezoane cele doua formatii s-au intalnit de 3 ori, marcandu-se in total un singur gol. Chiajna s-a impus cu 1-0, iar alte 2 partide s-au terminat cu cate o remiza alba.

Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.62
Otelul nu este nici pe departe o echipa care sa incante cu forta ofensiva, insa dispune de o aparare destul de echilibrata. Chiajna are una dintre cele mai slabe atacuri din Romania, iar acest lucru ne face sa credem ca vom vedea mai putin de 3 reusite luni seara la Galati.