Pariuri Sportive – CSMS Iasi vs FC Vaslui – 30.05.2013

Bilet realizat de bonus in 29 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

CSMS Iasi vs FC VasluiUltima etapa din campionat va pune fata in fata doua echipe din Moldova, joi dupa amiaza de la ora 18:00. Mai precis la Iasi, CSMS Iasi va primi vizita lui FC Vaslui, in conditiilein care partida nu are nici o miza, cunoscandu-se deja echipele ce vor retrograda la finalul campionatului.

CSMS Iasi a pierdut etapa trecuta duelul cu Ceahlaul, devenind astfel retrogradata din punct de vedere matematic. La ora actuala, dupa 33 de etape scurse, iesenii ocupa locul 17 cu 26 de puncte si un golaveraeg de 30:48, la 8 puncte sub prima formatie de deasupa liniei de plutire.
Pe propria arena, CSMS Iasi a inregistrat pana in momentul de fata 4 victorii, 3 egaluri si 9 meciuri pierdute, fiind de asemenea penultima intr-un astfel de clasament.

FC Vaslui pe de alta parte este singura echipa din campionat alaturi de Viitorul Cta cu 3 succese in ultimele 3 etape. Oaspetii ocupa pozitia a 6-a cu 55 de puncte si un golaverage de 48:33, iar in cazul unei victorii, sau chiar si al unui rezultat de egalitate, vasluienii vor urca pe 5 in fata lui Dinamo.
Totusi oaspetii nu au bifat decat 3 victorii in 16 deplasari, acesta fiind de departe punctul slab al lor in campionatul curent.

In tur FC Vaslui nu a avut nici un fel de emotie in a se impune contra celor din Iasi, castigand partida de acasa cu 3-0 in Noiembrie 2012.

Pronostic pariuri sportive: FC Vaslui (Draw no bet) @ 1.53
FC Vaslui este de departe echipa mai bine cotata si plus de asta a castigat ultimele 5 intalniri directe cu CSMS Iasi. Mai mult decat atat, pentru gazde meciul nu are nici o miza, in timp ce pentru vasluieni este important sa termine cat mai sus in clasament.