Pariuri Sportive – Viitorul C. vs Turnu Severin – 30.05.2013

Bilet realizat de bonus in 29 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Viitorul C. vs CSS Turnu SeverinUna dintre cele mai in forma echipe din Liga 1 la ora actuala, Viitorul Constanta, va primi vizita deja retrogradatei CSS Turnu Severin, joi de la ora 20:30 in cadrul ultimei etape din Liga 1, meciul neavand nici o miza pentru niciuna din cele doua protagoniste.

Viitorul Constanta vine dupa 3 succese consecutive in campionat, iar printre victime se numara si colosii Romaniei, Steaua si Dinamo. Cu 36 de puncte si un golaverage de 42:53, constantenii lui Hagi ocupa pozitia a 13-a, departe de retrogradaer si cu sanse matematice de a mai urca o pozitie in clasament.
Pe teren propriu gazdele au un bilant modest, cu 3 victorii, 8 egaluri si 5 meciuri pierdute pana in momentul de fata.

De cealalta parte a baricadei, formatia oaspete ocupa pozitia a 16-a in clasament cu 29 de puncte si un golaverage de 32:44, fiind deja retrogradata matematic. Chiar daca nu ar fi fost, Turnu Severin ar fi evoluat sezonul viitor in liga secunda pentru ca nu si-a primit licenta.
Intr-un clasament al jocurilor din deplasare, Turnu Severin ocupa locul 16 de asemenea, cu numai 7 puncte stranse din 16 deplasari.

Cele doua echipe au remizat in tur, scor 2-2 la Turnu Severin dupa un meci spectaculos cu multe rastunari de situatie.

Info pariuri sportive: Meci de evitat
Desi Viitorul Constanta pare echipa favorita fiind pe val in ultimele etape, ar trebui sa ne gandim totusi ca partida nu are nici o miza pentru nici una din cele doua echipe, asa ca nu ar fi o surpriza sa asistam la un rezultat mai putin asteptat. Cel mai indicat ar fi sa evitam acest joc la pariuri.