Pariuri Sportive – SUA vs Belgia – 30.05.2013

Bilet realizat de bonus in 29 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

SUA vs BelgiaUn amical foarte echilibrat va avea loc in Statele United ale Americii joi dimineata de la ora 03:0, ora Romania. SUA va primi vizita Belgiei intr-un meci foarte interesant si echilibrat la prima vedere, oaspetii fiind totusi superiori si pornind oarecum cu prima sansa in aceasta partida.

SUA este cotata cu 3.10 in ofera bet365.com la ora actuala. Pentru americani, acesta este al 5-lea joc in 2013. Gazdele au bifat alte 4 partide, un amical fara gol cu Canada, o victorie cu Costa Rica, scor 1-0, o infrangere in Honduras, 2-1, si o alta remiza fara gol in fata Mexicului.
Totusi SUA este neinvinsa in ultimele 5 partide acasa, partide in care a bifat 4 victorii si 1 rezultat de egalitate.

Belgia pe de alta parte este cotata cu 2.20 la bet365.com pentr a castiga acest duel. Oaspetii au o generatie extraordinara, cu jucatori de top la marile echipe ale lumii. Belgienii se lauda cu 3 victorii in cele 3 partide din 2013 de apana acum, una cu Slovacia si 2 in fata Macedoniei.
Pe teren strain Belgia are 3 victorii si 1 infrangere in ultimele 4 deplasari, meciul pierdut fiind cel de la Bucuresti in fata Romaniei, scor 2-1.

In 2011 cele doua selectionate s-au mai intalnit o data, atunci Belgia impunandu-se cu 1-0 cand generatia curenta era inca la inceput.

Pronostic pariuri sportive: Belgia (Draw no bet) @ 1.67
In opinia noastra Belgia are prima sansa la acest joc, mai ales ca dispune de jucatori de top ce evolueaza la cel mai inalt nivel, precum Hazard, Lukaku, Witsel, Kompany si nu numai. In caz de egalitate, miza va fi returnata.