Pariuri Sportive – Derry City vs Dundalk – 27.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 26 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Derry City vs Dundalk (27.06.2014) – ora 21:45
Vineri, 27 Iunie, Cupa Mondiala va lua pauza de o zi, iar noi ne-am indreptat atentia catre partida dintre Derry City si Dundalk, partida din cadrul etapei cu numarul 18 in Irlanda Premier League. Lovitura de start va avea loc la ora 21:45. De doua ori s-au mai intalnit cele doua tabere in acest an si de fiecare data am avut parte de victoria celor de la Dundalk.
Derry City Dundalk
Derry City nu s-a mai ridicat la nivelul din sezonul trecut, iar dupa 16 meciuri jucate (are o restanta de disputat), echipa se afla la mijlocul clasamentului, pe locul sapte, fara obiective marete. Derry are doar 17 puncte si un golaveraj de 14-20, ofensiva fiind in mod limpede problema principala a echipei. Pe teren propriu bilantul este totusi unul ok, cu 12 puncte si numai doua esecuri in opt partide. Dundalk pe de alta parte pare sa domine actuala editie de campionat, iar in momentul de fata este liderul la zi din Irlanda. Echipa are 39 de puncte dupa 17 jocuri bifate, dar si cel mai bun golaveraj din campionat, 42-14. Dundalk are cel mai puternic atac si a doua defensiva din Irlanda. Ramane de vazut daca oaspetii isi vor respecta statutul de favoriti la pariuri.
Pariuri Derry City vs Dundalk
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.83

  • Am ales un pariu ceva mai riscant, si anume ca ambele vor izbuti sa marcheze. Derry are calitate, desi nu a traversat o perioada prea buna, plus ca joaca acasa, in timp ce Dundalk nu are nevoie de nici o prezentare, fiind cea mai puternica echipa din Irlanda.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,