Pariuri Sportive – Dortmund vs Mainz – 19.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Dortmund vs Mainz (19.04.2014) – ora 16:30
bundesligaDortmund si Mainz vor fi adversare sambata dupa amiaza cu incepere de la ora 16:30, miza fiind foarte mare si de-o parte si de alta. Gazdele lupta sa-si cimenteze locul doi, pe cand Mainz spera sa obtina pozitia a saptea, sau de ce nu, poate chiar mai mult.
Dortmund nu a fost lipsita de emotii in tur, insa a castigat cu 3-1 in deplasare, a saptea victorie consecutive in fata lui Mainz in toate competitiile oficiale.
Dortmund Mainz
Dortmund, cu patru victorii si un egal in ultimele cinci etape, este cea mai in forma echipa din Germania, mai ales ca ultimele doua victorii din toate competitiile au fost cu Real Madrid (2-0) si Bayern Munchen (3-0 in deplasare). Reus si colegii sai pot obtine maxim locul doi, loc pe care se afla acum, cu 61 de puncte, la trei peste Schalke, singura amenintare in lupta pentru locul secund. Mainz de partea cealalta are si ea un obiectiv clar in finalul acestui sezon, si anume obtinerea locului sapte care va duce mai mult ca sigur in Europa League, sau de ce nu, chiar mai mult, oaspetii avand doar patru puncte in minus fata de Top 4. Echipa vizitatoare a mers bine in cle 15 deplasari din care a obtinut 20 de puncte, fiind a cincea in Germania la acest capitol.
Pariuri Dortmund vs Mainz 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.38

  • Desi nu avem o cota prea mare pentru acest pariu, am ales sa nu riscam, ci sa mergem simplu pe victoria gazdelor, avand in vedere ca vor intalni o echipa periculoasa si care va fi foarte motivata la ora jocului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,