Pariuri Sportive – Newcastle vs Swansea – 19.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Newcastle vs Swansea (19.04.2014) – ora 17:00
eplSambata dupa amiaza de la ora 17:00 vom avea parte de un duel extrem de interesant in cea de-a 35-a etapa din Anglia Premier League. Newcastle si Swansea vor fi adversare intr-un meci ce pare foarte echilibrat la prima vedere.
Swansea a castigat ultimele trei intalnrii directe din sezonul trecut si acesta, scor 2-1 in deplasare si 1-0 si 3-0 acasa.
NewcastleSwansea
Newcastle se afla in cadere libera si are emotii si in vederea obtinerii locului noua din clasament. Cotofenele au 46 de puncte, atatea cate aveau si acum patru etape. Golaverajul de 38-52 nu este unul admirabil, mai ales la o echipa cu pretentii celei de pe St. James’s Park. Newcastle este doar a 13-a in Anglia intr-un clasament al meciurilor de acasa, cu numai 24 de puncte din 51 posibile.Swansea City de cealalta parte ne-a obisnuit in ultimii ani sa faca victime importante in Premier League, insa in stagiunea curenta nu a fost tocmai la inaltime. Cu numai patru puncte castigate in ultimele cinci runde, lebedele au ajuns la un total de 33 de puncte si la un golaveraj de 45-50, avand astfel doar trei puncte peste zona rosie din clasament, fiind pe locul 15.
Pariuri Newcastle vs Swansea 
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Newcastle, in postura de gazda, cu siguranta va iesi la joc si va forta victoria. Pe de alta parte, Swansea este o echipa deschisa, cu un joc ofensiv bun si care va incerca sa scoata un rezultat cat mai bun pentru a nu avea emotii in ultimele trei runde.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,