Pariuri Sportive Dortmund vs Stuttgart – 01.11.2013

Bilet realizat de bonus in 1 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Dortmund vs Stuttgart (01.11.2013) – ora 21:30
Introducere
Etapa cu numarul 11 din Germania Bundesliga va fi deschisa de partida dintre Borussia Dortmund si Stuttgart, un meci de traditie in prima liga germana de fotbala. Fluierul de start va fi de la ora 21:30, iar la pariuri avem o favorita certa, desi ambele echipe sunt intr-o forma destul de buna.
In ultimele cinci intalniri directe dintre cele doua formatii, Dortmund s-a impus o singura data, iar celelalte patru meciuri s-au incheiat la egalitate.
Dortmund
Stuttgart
Gazdele de la Dortmund vin dupa doua succese la rand in campionat si se tin foarte aproape de liderul Bayern, cu un punct in minus. Vice-campioana Europei si a Germaniei are 25 de puncte dupa primele zece etape, dar si un golaverage de-a dreptul impresionant, de 25-8, avand cel mai puternic atac din Bundesliga. Dortmund nu-si permite pasi gresiti, avand in vedere ca doar golaverage-ul o desparte de urmatoare clasata, Leverkusen.
Stuttgart de partea cealalta este mult mai solida decat la inceputul sezonului, dovada ca nu a pierdut nici unul din ultimele cinci meciuri de campionat. Maxim a fost in aceasta stagiune poate cel mai bun jucator al gazdelor, impresionand pe toata lumea. Stuttgart este a opta in clasament, cu un total de 13 puncte si cu un golaverage foarte bun, de 20-14.
Pariuri Dortmund vs Stuttgart
Pronostic pariuri sportive: Peste 3.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.55
  • Dortmund, dupa cum am spus, este cea mai ofensiva echipa din campionat, cu o medie de 2,5 reusite pe etapa. Stuttgart in schimb are un atac pe masura, cu o medie de doua goluri marcate pe meci, dar se confrunta si cu anumite probleme la nivel defensiv, ceea ce este un argument in plus pentru alegerea acestui pariu.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!